The Kills

Geplaatst op 3 november 2016 om 10:23 door Johan in Uncategorized

allison

Ik weet eigenlijk niet of er een coolere vrouw bestaat dan Alison Mosshart van The Kills.

Ik zag haar samen met Jack White live spelen als The Dead Weather en ik denk dat ik erna 2 dagen verliefd door San Francisco ben gelopen.

Ik herinner me ook Jack White die überprofessioneel zijn drumstokken in de lucht zwierde en knal op de beat verderdrumde. Wat een optreden was dat. De filmpjes die ik vind op het internet geven in elk geval niks van de sfeer van dat optreden weer.

ol09-deadweather2-1-759891

Wij gaan binnenkort naar het concert van The Kills in de Arenbergschouwburg, en dat is het ideale moment om de backlog van Kills-muziek nog eens te checken. Zo kwam ik er dit geweldige nummer Days of Why and How uit van de laatste plaat Ash & Ice.

Ik kijk ernaar uit!

http://londonhatesyou.tumblr.com/post/148555679851/the-kills-days-of-why-and-how-live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *