Conor Oberst – Ruminations

Geplaatst op 22 oktober 2016 om 11:44 door Johan in Albumrecensie

ruminations

Op 14 oktober kwam Ruminations van Conor Oberst uit. Naar het schijnt heeft hij zich vorige winter opgesloten in een hutje in de wildernis in Nebraska om het album in korte tijd te schrijven. Het is voor mij een typisch Conor Oberst album: zeker genietbaar, maar er springt ook niets echt uit. Het is dezelfde melancholiek met dezelfde thema’s die al jaren spelen.

Als hij live speelt zou ik eerder hopen op nummers als Lua of First day of my life uit de Bright Eyes periode of iets recenter werk zoals Zigzagging towards the Light of Hundreds of Ways uit het album Upside Down Mountain (2014). En dat is spijtig, want ik denk dat er wel meer in zit.

Beluister Barbary Coast (Later):

Conor Oberst speelt op maandag 30 januari 2017 in de AB. Meer info vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *