Drie keer

Geplaatst op 29 september 2016 om 18:25 door Johan in Website

logoip

Ik merk net dat het exact 1 maand geleden is dat ik deze blog ben gestart. Tijd voor een echte naam en een betere layout.

Gisteren ben ik in een wilde ravage na mijn werk aan het coderen geschoten, om het vandaag grotendeels af te werken. Bij deze ziet de site er wat beter uit, en hebben we een voorlopig lege Twitter en Facebook. Als u op de hoogte wil blijven: volgen en liken a.u.b.!Voor de personen die de voorkeur geven aan een RSS-lezer is er de feed.

Ik denk dat iedereen akkoord kan gaan dat de vorige naam Muziekblog de meest inspiratieloze naam was die je kon verzinnen. De nieuwe naam is Drie keer of afgekort x3 .

Waar komt dit nu vandaan? Ik had het idee dat je drie keer naar een album moest luisteren om te kunnen beslissen of je het kunt waarderen of niet. Vandaar dus: drie keer. Het kind moet een naam hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *